عنوان الموضوع : ...o صدور الفراخ المحشية بالجبنة و البسطرمة و بالصووووور o ...
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
...o صدور الفراخ المحشية بالجبنة و البسطرمة و بالصووووور o ...
إزيكم يا عضوات ومشرفات قسم الأطباق الرئيسية
في أكلة جميلة جداااا شفتها في أحد المنتديات وقلت أفيدكم بطريقتها
لأنها لذيذة جدااااااااااااااا
صدور فراخ مخلية محشية جبنة شيدر و بسطرمة
وفي حشوة تانيه جبنة فيتا و زيتون اخضر مقطع وفلفل ملون
وملح وفلفل وبها ر لتتبيل صدور الفراخ
المقادير :
1- شرائح جبنة شيدر
2- بسطرمة
3- صدور فراخ مخلية
نفتح الصدر زي السندويتش و نضع فيها شريحة جبنة شيدر و شريحة بسطرمة ونقفلها ونضعها في صنية مدهونة بالزيت
وده النوع التاني صدور محشية خليط الجبنة فيتا و جزر مبشور وزيتون اخضر مقطع
بنقفلها ونرصها الكل فى صنية
ونقطع عليها شرائح طماطم ونضع على الوجه زيت
ونضعها فى الفرن حوالى ساعة
وبيكون ده شكلها
و ديه بعد خروجها من الفرن
وهنا فى النهاية قدمت معها محشى ورق عنب ومحشى كوسة وسلطة زبادى
واتفضلوا مدوا ايدكم وبالهنا والشفا
عايزة أشوف ردوووووووووووود كتير
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
امممممممم يا سلام....كتير حلوة
وجديدة علي.....يعطيكي الف عافية على هل النقل الحلو
تحياتي لكي يا عسولة....
بانتظار مواضيعك القادمة
يقيم
__________________________________________________ __________
مشكووووره
مطرح ميسري يمري
__________________________________________________ __________
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طائرالوئام
امممممممم يا سلام....كتير حلوة
وجديدة علي.....يعطيكي الف عافية على هل النقل الحلو
تحياتي لكي يا عسولة....
بانتظار مواضيعك القادمة
يقيم
يا عسل أشكرك على أحلى تقييم منك والمرور العطر
متحرمناش من طلتك الحلوة
__________________________________________________ __________
نورتي الموضوع بردك الأكثر من رائع
__________________________________________________ __________
كان نفسى ارد عليكى اول واحده بس يلا ملحوقه يسلمو يا قمر ممكن اخد طبق ههههههههههههه