عنوان الموضوع : صينية رنجة مدخنة فى الفرن ..........الطريقة بالصور أكلة سهلة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

صينية رنجة مدخنة فى الفرن ..........الطريقة بالصور



السلام عليكم

ازيكم يا حبايبى

النهارده مكنش عندى نفس للطبخ و لا غيره

قمت عملت صينية رنجة فى الفرن شفتها فى ال TV و طلعت جميلة جدا و ضيعت الملح الكتير اللى فى الرنجة

المهم ما اطولش عليكم

المقادير







رنجة مدخنة دى كانت واحدة 350 جرام تكفى لشخصين

طماطم مقطعة صغير

فلفل اخضر رومى مقطع صغير

بصلة متوسطة مقطعة صغير

ليمونة واحدة

ملعقتين زيت



الطريقة





نعمل حوالى 3 شقوق على الخفيف على ظهر الرنجة من الجانبين بعد ما نشيل الامعاء اللى فى بطن الرنجة و نرجع البطروخ مكانه







نجيب صينية و نحط فيها ملعقتين الزيت و نحط الرنجة فيهم و نحطها على النار







بعد نص دقيقة نقلبها و حنلاقيها الجلد كش شوية بالشكل ده نعمل الجنب التانى نفس الموضوع





نشيل الرنجة و فى نفس الصينية نحط نصف المقادير و نحط عليها الرنجة و نغطيها بنص المقادير الباقية و نعصر عليها نص ليمونة وندخلها الفرن





بعد ما تستوى نحطها فى طبق التقديم و نعصر عليعا نص الليمونة الباقية





قدمتها مع بطاطس مقلية و سلطة طحينة





ولم يتبقى منها سوى الاطباق ممسوحة هههههههههه

جربوها حتعجبكم على ضمانتى

و سلام


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


ههههههههههههه
كنت راح اطلب منك شوي
بس يالله ريتو صحتين
شكلها طيبة كتير
تسلم ايدك يا عسل


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رنيم الغربة
ههههههههههههه
كنت راح اطلب منك شوي
بس يالله ريتو صحتين
شكلها طيبة كتير
تسلم ايدك يا عسل

ههههههههههههههه
تسلمى يا عسل
أأمرى بس وانا اعملها و اوصلها لغاية عندك


__________________________________________________ __________

ياسيدى عالرنجه ذيا سيدى

تسلم الايادى انا من عشااااااااااق الرنجه

بموووووت فيها

واكيد طريقتك هتكون اطعم ومتشربه بنكهات الخضار اللذيذه


تسلم ايدك يا عسل


__________________________________________________ __________

تسلم يدك
الرنجة .................نوع من السمك اسمه كذا ؟؟


__________________________________________________ __________

يسلموووووووو ايديك