عنوان الموضوع : صينية الخرشوف ارضى شوكى بالخطوات المصورة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

صينية الخرشوف ارضى شوكى بالخطوات المصورة








المقادير:

قلوب خرشوف (ارضى شوكى) منظفة


لحم مفروم معصج مع بصل وفلفل اخضر وبهارات (ممكن اضافة طماطم مبشورة وصلصة طماطم وتسبك) (ممكن استبدال اللحم بدجاج مقطع)



بشاميل




الطريقة:

**نسلق حبات الخرشوف لمدة دقائق فى ماء مغلى وملح ونقاط عصير ليمون (حتى لا يسود) ولو هنستخدم خرشوف مجمد نسقطه مباشرة فى الماء المغلى بدون تسييح


**يصفى من الماء ويشطف بماء بارد


**يشوح فى قليل من الزيت او الزبد او السمن لاخذ لون خفيف


**نغطى قاع الصينية بالبشاميل (وممكن بصوص طماطم وانا افضله)



**نرص حبات الخرشوف



**نحشى حبات الخرشوف باللحم



**نغطى حبات الخرشوف بالبشاميل (ممكن صوص طماطم)




**نرش جبن مبشور على الوجه (انا استخدمت موزاريللا)


توضع فى فرن ساخن حتى تنضج وتحمر



**تترك لتهدأ قليلا ثم تقدم



وبالهنا والشفا



>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


يميييييييييييي لذيذه من الصورة
يسلموووووووووووووو
بانتظار جديدك


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________