عنوان الموضوع : سلطة الملفوف
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
سلطة الملفوف
المقادير:
-4 اكواب ملفوف مقطع رقيق
-نص كوب جزر مقطع شرحات طولية رقيقة
- نص كوب فطر
الطريقة:
-جميع المذكورات اعلاه بنغليها في ماء ساخن مدة دقيقة واحدةفقط
-وبعدها بنضيف عليها نص كوب كرفس وهذا السر في الايغرول في المطاعم الصينية +ملعقة سكر +ملح وجمبري صغير مسلوق (ممكن الاستغناء عنه او اضافة لحمة مفرومة او دجاج)
لفائف الايغرول
-بنلف الحبات كالمعتاد
-بنقليه في زيت غزير وحامي وهذا شكله بعد القلي
-ثانيا سلطة الملفوف بالمايونيز اربع اكواب ونص ملفوف اما مبروش او مقطع شرحات رقيقة متوسطة + نص كوب جزر مبروش
نص كوب مايونيز +ملعقة كبيرة سكر+رشة ملح+ملعقة خل ابيض
-بنخلط الصوص بالملفوف والجزر وبنتركه ساعة قبل التقديم في الثلاجة على اساس يتجانس الطعم
-وبنقدمه بارد انا يومها عملت الصنفين جنب دجاج مشوي .
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
سلمت يدك جاري التجريب
__________________________________________________ __________
يعطيك العااااااااااااااااااافية
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________