عنوان الموضوع : ارز با الروبيان
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

ارز با الروبيان



https://forum.sedty.com/imagehosting/...1248813375.jpg

رز باالروبيان والبسلة

المقادير:

رز حسب عدد أفراد العائله -

زبده -

ربيان مقشر ونظيف ومنزوع منه الخط الاسود -

قليل من البيض وممكن نستغنى عنه -

فلفل بارد او حار حسب الرغبة -

قليل من البسله-

فلفل أسود -

ملح -

بهارات -

بصل أخضر -

قليل من الماجي

الطريقة:

أسلقي الأرز بالماء وقليل من الملح وقبل أن ينضج بقليل أضيفى قليل من الزبده.

أقلي البيض بالمقلاه ثم قطعيه قطع صغيره أحضري قدر أخر وحمري البصل مع الماجي بعد تقطيعه قطع صغيره بالزبده .

أضيفي الربيان والفلفل الأسود والبهارات وقليل من الملح ثم غطي القدر كي ينضج الربيان.

وفي النهايه أضيفي اليه البازلاء ولأن أخلطي الأرز المسلوق مع البيض والربيان مع بعض وعند التقديم أضيفي الفلفل البارد اليها بعد تقطيعه شرائح .

ااول مرة انزل موضوع فى الاطباق الرئيسية با الصور يارب تظهر لانى فاشلة فى اظهار الصور اعزرونى
على فكرة هذا الطبق انا احبه جدا لكن مش دايما اعمله با البيض
با الف هنا وشفا


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


هى الصورة مش ظاهرة
ولا الاكلة مش عجباكم



__________________________________________________ __________



__________________________________________________ __________

وااااااااااااااااااااااااااووووووووو ماهذا الطبق يا نور حبيبتي
تسلم الايادي ان شاء الله


__________________________________________________ __________



تسلمى ياقمر على طلتك الى نورت عندى


__________________________________________________ __________

يعطيك العاافيه
يسلموووووو..