عنوان الموضوع : سؤال عن الباشميل
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

سؤال عن الباشميل



اخواتي كنت عايزه اسال هو ينفع اني اجهزالمكرونه البشاميل في الصينيه وتبقي جاهزه واشيلها في الثلاجه وهي نيئه واسويها وقت ماانا عايزه ولا لازم تدخل الفرن بمجرد تجهيزها ووضع البشاميل ولو ينفع تفضل فالتلاجه المفروض تقعد اد ايه وجزاكم الله خيرا ولي سؤال تاني عن الفراخ البانيه هل ينفع اني اجهزها وتبقي جاهزه واتبلها بالبيض والبقسماط واشيلها فالتلاجه واقليها وقت مااحب؟ وممكن اني احفظ كل قطعه في ورق المنيوم لحفظها في الثلاجه ولا لا

>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


اه فى ناس اقاربى بيعملوا كده فى الفراخ البانيه وكمان فى المكرونه البشاميل بس المكرونه تعمليها من بالليل مثلا مش تفضل فتره كبيره


__________________________________________________ __________

تنفع جربتها بس لفيها جيدا وضعيها بمكان بالثلاجة مو بارد كثير يعني تحت بس احسن بوقتها لانها تطلع شوي ناشفة


__________________________________________________ __________

ماتتحمل تجلس بالثلاجه اكثر من يوم
تتغير طعمتها


__________________________________________________ __________

جزاكم الله خيرا اخواتي بس محددتوش قصدكم علي الفراخ البانيه ولا المكلاونه البشاميل


__________________________________________________ __________

الفراخ البانيه عادي ممكن زي اللي نشتريها جاهزة
لكن المعكرونة بالبشسميل ممكن انك تحضري الصينية كاملة وتشيليها لكن بدون البشميل لانها لازم تنعمل طازة وتدخل الفرن مباشرة .