عنوان الموضوع : المنتو الكذاب بالخطوات المصوره من مطبخي لذيذة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
المنتو الكذاب بالخطوات المصوره من مطبخي
رقاق السمبوسه
لحمه مفرومه
بصله متوسطه
ملح وكمون و فلفل اسود
3 ملاعق كبيره جبنه كاسات
كاسه ماء ساخن
الطريقه
قطعي البصل الى قطع صغيره جدآ وضعيها علي اللحمه المفرومه
وضعي عليها البهارات وقلبيها جيدآ
اقطعي الرقاق اللي نصفيين
ثم ضعي علي الطرف من حشوة اللحمه ملعقه
كما الصوره
ولفيها اللي النهايه
وصفيها بصينيه مجهزه من قبل مضاف لها شرائح من البصل والطماطم
كذا انتهت الصينيه
نضع الماء الساخن مع قليل جدآ من الملح ثم نضع عليه الجبنه السائله ونقلب اللي ان تذوب ونضع بهارات
والأن اضيفيه على الصينيه اللي ان تتغطي الفائف
وغطيها باالقصدير جيدآ وادخليها الفرن من اسفل وفوق واتركيها تقريبآ نصف ساعه او اللي ان تجف الماء
واخرجيها اضيفي عليه زبده قطع صغيره كما في الصوره وغطيه مرة اخري بالقصدير ودخليه الفرن 5 دقايق ثم قدميه بعد فتره بسيطه
والله تعبت نزلت الموضوع مرتين لانه انمسح المره الاولى
الله الله بالردود
وان شاء الله ينال على اعجابكم
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
واااااااااااااو
انا من عشاق المنتو
تسلم يدك حبيبتي
احلى شعار وتقييم
__________________________________________________ __________
واو مع اني مش عارفة المنتو
بس شكلو يشهي وطريقة حلوة كتييير
تنفع السبرنغ رول أو لأ ؟
__________________________________________________ __________
تسلم يدك
شكله مشهي ويستحق التجربة
__________________________________________________ __________
انا اول مره اعرف المنتو بس شكله شهى انا بحب المعجنات
تسلم ايدك حبيبتى وتسلمى لتعبك
فعلا يستحق التجربه لانه شكله شهى
بس دى لحمه دجاج؟؟
اصلها لونها فاتح
__________________________________________________ __________
شكله حلو يسلمو ....