عنوان الموضوع : المنتو الكذاب بالخطوات المصوره من مطبخي لذيذة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

المنتو الكذاب بالخطوات المصوره من مطبخي












رقاق السمبوسه
لحمه مفرومه
بصله متوسطه
ملح وكمون و فلفل اسود
3 ملاعق كبيره جبنه كاسات
كاسه ماء ساخن

الطريقه
قطعي البصل الى قطع صغيره جدآ وضعيها علي اللحمه المفرومه
وضعي عليها البهارات وقلبيها جيدآ






اقطعي الرقاق اللي نصفيين

ثم ضعي علي الطرف من حشوة اللحمه ملعقه
كما الصوره





ولفيها اللي النهايه





وصفيها بصينيه مجهزه من قبل مضاف لها شرائح من البصل والطماطم







كذا انتهت الصينيه






نضع الماء الساخن مع قليل جدآ من الملح ثم نضع عليه الجبنه السائله ونقلب اللي ان تذوب ونضع بهارات







والأن اضيفيه على الصينيه اللي ان تتغطي الفائف







وغطيها باالقصدير جيدآ وادخليها الفرن من اسفل وفوق واتركيها تقريبآ نصف ساعه او اللي ان تجف الماء
واخرجيها اضيفي عليه زبده قطع صغيره كما في الصوره وغطيه مرة اخري بالقصدير ودخليه الفرن 5 دقايق ثم قدميه بعد فتره بسيطه













والله تعبت نزلت الموضوع مرتين لانه انمسح المره الاولى
الله الله بالردود
وان شاء الله ينال على اعجابكم


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


واااااااااااااو

انا من عشاق المنتو

تسلم يدك حبيبتي

احلى شعار وتقييم


__________________________________________________ __________

واو مع اني مش عارفة المنتو

بس شكلو يشهي وطريقة حلوة كتييير

تنفع السبرنغ رول أو لأ ؟


__________________________________________________ __________

تسلم يدك

شكله مشهي ويستحق التجربة


__________________________________________________ __________

انا اول مره اعرف المنتو بس شكله شهى انا بحب المعجنات


تسلم ايدك حبيبتى وتسلمى لتعبك


فعلا يستحق التجربه لانه شكله شهى

بس دى لحمه دجاج؟؟

اصلها لونها فاتح


__________________________________________________ __________

شكله حلو يسلمو ....