عنوان الموضوع : تارت التراماسون علي البارد
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

تارت التراماسون علي البارد






المقادير: 1باكو كريم كريم كرامل+1باكو كريم شانتيه بودر+نصف كيلو لبن+2باكو بسكويت ساده من الحجم الكبير+اي فاكهه تحبيها.
واليكم الطريقه:
تحضري صينيه بيركس مستطيله وترصي فيها البسكويت وترشي عليه اللبن بكميه بسيطه وممكن تستعملي البخاخ لاجل ما تتحكمي في الكميه ولا يبوش منك البسكويت وتتضعي طبقه اخري وتتبعي نفس الخطوات حتي لايكون هناك مسافات تظهر قاع البيركس ثم تضعي طبقهمن الفاكهه التي تفضليها ثم طبقة بسكويت وايضا تبخيها باللبن وفي اناء عميق تضعي الكريم كراميل مع الكريم شانتيه بدون الكراميل (السكر المحروق
)
وعليهم كوب لبن ونضربهم بالمضرب الكهربائي حتي يصبح قوامه ليس ثقيل ولا خفيف يعني بين البينين ونغطي به التارت ثم نرش الكراميل اخر حاجه بشكل عشوائي هيعمل شكل جميل بلونه البني فوق خليط الكريمات بلونه الفاتح ونطعه في الثلاجه مدة نصف ساعه ويقدم..

بجد تحفه وهتدعولي بعدها بالذرية الصالحه ودي امانه


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


يحذف لتكرار نسخ الموضوع


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________