عنوان الموضوع : عيش الشاورمه
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

عيش الشاورمه



كوباية لبن عليها كوباية دقيق و3 بيضات وزبدة بسيط ونضربهم كويس بالمضرب اليدوي ونخلي العجينة ترتاح ربع ساعة كده.
الحادق: نحط للعجينة السايلة ذرة ملح
والحلو:نحط فانيليا. ( ممكن يتحشي تفاح مكعبات متشوح في سمن وقرفة).
نجيب طاسة تيفال ونجيب منديل نبله زيت وناخده ونمسح بيه الطاسه ونحطها علي النار وناخد كبشة ممسوحة من العجينة السايلة ونوزعها في الطاسه واحنا بنميلها لحد ماتتفرد خالص ونسيبه يستوي وبعدين نقلبه علي الوش التاني يستوي هو كمان .
(ممكن بعد حشو العجينة الحادقة لحمة مفرومة أو تونة أو جبنة نرش فوق الساندويتشات باشاميل أو صلصة طماطم ويدخل الفرن تحت الشواية
و يبقي اسمه كريب).


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================



__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________