عنوان الموضوع : طريقه عمل الفراخ البانيه احسن من اى مطعم وجربى..
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

طريقه عمل الفراخ البانيه احسن من اى مطعم وجربى..



السلام عليكم
النهارده جيبت ليكم اكله معروفه جدا ولذيذه جدا بس ديما بناكله بره البيت
او بنعملها فى البيت بس مش بنفس طعم المطاعم

انا بقى اوعدكم انكم هتحلفوا انه احســــــــــن من اى مطعم وجريوا ومش هتخسروا لا انتم هتوفروا

الفراخ البانيه :
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


المقادير :

1- نصف كيلو فراخ بانيه

2- التتبيله ( 2 كوب لبن + ملعقه بهرات+دقه ثوم +ملح+فلفل اسود +ملعقتين خل +ملعقه زيت زيتون )
ملحوظه : غير مسموح بالاستغناء عن اى شئ من التتبيله

3- نصف كوب دقيق + نصف كوب بقسماط + 2 كيس فيجيتار



الطريقه :

1- تنقع الفراخ فى التتبيله لمده لا تقل عن ساعتان وكلما زادت فتره
النقع زادت طراوه الفراخ فتصبح طريه من الداخل ومقرمشه من الخارج لذالك يفضل نقعها قبل استعمالها بيوم

2- يخلط الدقيق والبقسمات والفيجيتار ثم توضع فيه الفراخ على الجانبين مع الضغط على الفراخ حتى تتشرب الخلطه

3- يسخن مقدار فيه زيت غزير وتوضع به الفراخ ثم نوطى النار حتى تنضج الفراخ من الداخل وتأخذ اللون الدهبى الشهى

4- تخرج الفراخ من الزيت على ورق حتى يمتص الزيت
وتقدم مع مكرونه وبطاطس محمره


********وبالهناء والشفاء********

من فضلكم شجعونى بالردود حتى اجلب لكم المزيد


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


تسلمىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى


__________________________________________________ __________

بارك الله فيكي ياقمر


__________________________________________________ __________

ماشاء الله تبارك الله

تسلم يدينك


__________________________________________________ __________

تسلم ايدك جميللللللللللة


__________________________________________________ __________

تسلم الايادي
التتبيله تحفه بس ممكن بدل اللبن زبادي؟