عنوان الموضوع : الدجاج المقرمش من مطبخى تححححححححححححححححححفة وتحدى -من مطبخي
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
الدجاج المقرمش من مطبخى تححححححححححححححححححفة وتحدى
السلام عليكم اخواتى فى الله
انا النهاردة هاقدملكم طرقتى فى عمل الدجاج المقرمش وجربوة هيعجبكم نجيب فرخة 1400 نقطعها 8 قطع ونتبلها ببصلة كبيرة مبشورة و3 فصوص توم مهروسين ونصف كوب خل وتوابل عبارة عن "حبهان ورق لورى قرفة زعتر فلفل اسود قرنفل مسمار"كل التوابل دى تكون مطحونة وملح ورشة نعناع لو عندك
وسيبيها فى التتبيلة وقت لايقل عن 6 ساعات وبعدين نضعها فىدقيق فىي نفس التوابل اللى فاتت مع نصف ملعقة بيكنج بودر ونحمرها فى زيت غزير فى مقلاه لها غطاء تاخد وقت حوالى 20 ساعة على نار متوسطه الصوص يتبع
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
حبيبتي شو عشرين ساعة يعني على الغاز
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
انا اسفة عشرين دقبقة
__________________________________________________ __________
الصوص عبارة عن معلقتين زبادى مع معلقتين مايونيز معلقةصغيرة خل رشة فلفل اسود فص توم مهروس قلبيهم مع بعض اللى حابب يحط كاتشب يحط واللى مش حابب خلاص
__________________________________________________ __________
يالف هنا وشكرا ليكى