عنوان الموضوع : اوراك دجاج بالبرتقال
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
اوراك دجاج بالبرتقال
كيلو اوراك دجاج
برتقال
جزر
روزمارى
بصل مفروم ناعم
ملح وفلفل
زيت
الطريقة
قومى بتشريح الاوراك بالسكين
قومى بتحضير اللتبية :اخلطى الروزمارى مع ملح وفلفل و البصل والزيت
قومى بعصر البرتقال و تضاف الى التتبيلة و تتبل بها الاوراك
قومى بتحمير الدجاجمن ناحية الجلد فى طاسة ساخنة مع زيت ثمترفع على ورق مطبخ
قومى بتقطيع الجزر حلقات و يوضع مكان الدجاج
ضيفى الدجاج مرة اخرى مع باقى التتبيلة و يدخل الفرن لمدة 25 دقيقة لتكتمل النضج ثم تقدم بالهنا
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
رررررررررررائع
__________________________________________________ __________
جميييييييييييل
__________________________________________________ __________
جربوه
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________