عنوان الموضوع : طرق مختلفة من المطبق ... بالصور
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
طرق مختلفة من المطبق ... بالصور
النوع الاول ..
المطبق
طماطم مقطعة قطع صغيرة
كراث مقطع قطع صغيرة
لحم مفروووم على النار بملعقتين زيت وبصل وبهارات وملح
ملعقة بهارات
3 او اربع بيضاات على حسب الكميه
رقائق السمبوسة العريضة الجاهزة طبعا بكل نوع نستخدمها
بعد ما نخلط كل المقادير نوزع على الرقائق بهالشكل
[img]https://www.****************/users2/01-10-2017/w6w_2017100113003536176829a0d3e.JPG[/img]
ممكن تحطي اضافات حسب الرغبة في بعض الشرائح
مثل جبن موزاريلا زي كذا
[img]https://www.****************/users2/01-10-2017/w6w_20171001130255361761dfd06d3.JPG[/img]
وتتقفل برقائق
وتحطيها على مقلاه فيه مسحه زيت
وتضغطي على الجوانب عشان تنقفل كويس
[img]https://www.****************/users2/01-10-2017/w6w_2017100113013636176447c076c.JPG[/img]
«®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»وبالهنـــــــــــــــا«® °·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»
النوع الثاني ...
....اصاااااابع المطبق ....
تحشيه بس باللحم وفوقه جبن موزاريلا ..
ونفس الشي يتحمر .. واضغطوا على الطرفين من الجهتين
[img]https://www.****************/users2/01-10-2017/w6w_201710011310153617620dd77ae.JPG[/img]
«®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»وبالهنـــــــــــــــا«® °·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»
النوع الثــــــالث ..
.. مطبق بالموز ..
موزه مهروسه وعليه كم ملعقه قشطه ..
[img]https://www.****************/users2/01-10-2017/w6w_2017100113175236176796e0358.JPG[/img]
منقووووووول
انا جربت هذه الطرق واضفت على مطبق الموز نسكافيه
وكان الطعم خيال
«®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»وصحتيــــــــــــــــــن «®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
__________________________________________________ __________
تسلم يدك حبيبتي
__________________________________________________ __________
مشكوره أختي على الموضوع
__________________________________________________ __________
مشكورة حبيبتي
__________________________________________________ __________
بجد شكرا انا من زمان كان نفسى اعرف ايه هوه المطبق تسلم ايدك