عنوان الموضوع : البسطرمه البيتى
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

البسطرمه البيتى



ازيكو انا من كم يوم عملت بسطرمه ولسه وكلها انهارده الطريقه بقا لحمه بتلو نص كيلو تتغسل كويس طبعا ونشفها كويس اوى ونشقها بالسكين اخرام صغيره ونغطيها بالملح كلها كويس ونغطيه بقماشه لتانى يوم وتانى يوم نمسح الملح بقماشه بنطقه ميه ونغطيها بشاشه بيضا لتانى يوم علشان تنشف من الميه وتالت يوم نخضر الخلطه وهى نص كوب حلبه مطحونه و3معالق كبيره بابريكا ومعلقه صغيره ملح وشويه شطه و5 فصوص توم وشويه بصل بورده وعلى الخلاط عطول وشوايه مياه علشان تكون عجينه طرايه شوايه وجربه وادعولى ربنا يتمملى على خير ونجوز انا وخطيبى السنه دى يارب مع السلامه وسوال انا عايزه انزالها بالصور اعمل ايه واصور بالموبايل عادى والا ايه ممكن تقوللى بالتفصل لو سمحتو بليز علشان انا عندى حاجات كتير عايزه اعملها واوريهلكم معلش هتعبكم معايا معلش

>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


تسلم ايدك


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عبسبوسه
تسلم ايدك

ميرسى ياقمر بس فين الدعوه وكمان ازاى انزله بالصور وقولى بالتفصيل ومعلش


__________________________________________________ __________

انا زعلانه منكم كلكه شكرا اوىىىىىىىىىىىىىىىى ولا واحده حلوه ترد عليا انا هعيط اوههههههههاوههه


__________________________________________________ __________

ما تزعليش يا قمر
يا رب يوفقك مع خطيبك وتتجوزو بسرعه
وانتي طباخه ماهرة
وطريقه تنزيل الصور بدها شرح
وانا داخله من الفون والا كنت حطيت لك روابط من المنتدى تشرح لك كيفيه تنزيل الصور ببساطة تامه
بس بدي أسالك
ليه يوم كامل تحطي اللحمة في الملح؟
وايه يعني بتلو
؟؟


__________________________________________________ __________

ربنا ماحرمنى منك ابدا اموووووووووووووه بتلو يعنى وش الفخده حمره اوى ومفهاش اى عرق خالص لحم صافى بس اموووووه باى وشكرا اوىىىى