عنوان الموضوع : ممكن حد يساعدنى ف اكله بكرة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
ممكن حد يساعدنى ف اكله بكرة
انا عايزة اعمل كشري مصري
انا عارفة طريقتة ازاى
بس ف المطاعم بشوف العدس ابو جبه معمول بطريقة غير البيت
وهى انه بيكون ذى البودره مطحون يعنى وحاطين عليه بهارات وبصل مقلى
بليززززززززززز لو حد عارف الطريقة دى يقولى عليها ضرورى وجزاه الله خيرررررررررررررررررررر:ros e:
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
السلام عليكم اختي اعتقد ولكني ليست متاكده انهم بيسلقو العدس لحد ماينهري اوممكن يكون اصلا العدس حبته مش سليمه مفتفته والله اعلم بس ممكن اقولك طريقه للمكرونه للكشري انا بسلقها واحمر تومه واضيف المكرونه وملح وكمون طعمها لذيذ /اما للبصل عشان يكون مقرمش بقطعيع وتتركيه عشر دقايق في خل وتحمي الزيت جامد /وطريقه الشطه الحمراء اللي شكل الصلصه بتحمري الشطه وبضيفي عليها الخل بس ارجوكي كوني حذره وانتي بضيفي الخل ابعدي القدر اوالاناء عن النا ر وبعدين ضيفي شويه صلصه واتركيها تغلي /وفيه طريقه سلطه بعملها مع الكشري حلوه هي عباره عن طماطم مقطعه وخيار وفلفل وخس وثوم مدقوق وخل وملح وتكتري الماء ودوقيها في بعض المحلات بيقدموها وبالهنا ويارب تقبلي مروري وردي الطويل واكون عرفت افيدك دعواتك لي
![]()
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________