عنوان الموضوع : ملوخية بالجمبرى
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
ملوخية بالجمبرى
1/4 كيلو جمبرى
1/2 كيلو ملوخية
3فصوص ثوم
2ملعقة كسبرة ناشفة
ملح وشطة
2ثمرة طماطم معصورتان
3ملاعق زيت
الطريقة
بعد مانخرط الملوخية نجيب الثوم وندقه او نفرمه ونحطه مع الزيت عالنار لغاية مايصفر نحطله الجمبرى والكسبرة مع التقليب المستمرلما يبقي لون الجمبرى ذهبى نحط عصير الطماطم والملح والشطة ونسيبهم عالنار لمدة 15دقيقة وبعدين نحط الملوخية ونقلب شوية ونطفي النار قبل الغليان
بس ونقدمها وبالهنا والشفا
منقول للفائدة
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
يسلمووووووووووووووووووووو
__________________________________________________ __________
تسلم ايدك على هالوصفه الرائعه
في انتظار جديدك
تحيتي
امونه
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
شكرا فوفووووووووو وروعه السعدى وامانى لمروركم ودمتم بالف خير
__________________________________________________ __________