عنوان الموضوع : ملوخية بالجمبرى
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

ملوخية بالجمبرى



1/4 كيلو جمبرى
1/2 كيلو ملوخية
3فصوص ثوم
2ملعقة كسبرة ناشفة
ملح وشطة
2ثمرة طماطم معصورتان
3ملاعق زيت
الطريقة
بعد مانخرط الملوخية نجيب الثوم وندقه او نفرمه ونحطه مع الزيت عالنار لغاية مايصفر نحطله الجمبرى والكسبرة مع التقليب المستمرلما يبقي لون الجمبرى ذهبى نحط عصير الطماطم والملح والشطة ونسيبهم عالنار لمدة 15دقيقة وبعدين نحط الملوخية ونقلب شوية ونطفي النار قبل الغليان
بس ونقدمها وبالهنا والشفا
منقول للفائدة


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


يسلمووووووووووووووووووووو


__________________________________________________ __________



تسلم ايدك على هالوصفه الرائعه
في انتظار جديدك

تحيتي
امونه



__________________________________________________ __________



__________________________________________________ __________

شكرا فوفووووووووو وروعه السعدى وامانى لمروركم ودمتم بالف خير


__________________________________________________ __________