عنوان الموضوع : البيكاتا بصوص الشامبنيون لذيذ
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

البيكاتا بصوص الشامبنيون



بسم الله الرحمن الرحيم
طريقه عمل البيكاتا بصوص الشامبنيون
- المقادير:

شراح لحم بتلو (البقر الصغير)- ملح + فلفل اسود- ملعقتين دقيق - زبده - نص كوب كريمه لباني - صوص الشامبنيون
المكونات صوص الشامبنيون
شامنيون و فطر - زبده - ملح - فلفل - خل - كريمه لبانى دمى جلاسص صلصة



الطريقة:

طريقة عمل صوص الشامبنيون :
يقطع الشامبنيون ويسوى فى الزبده على النار
يضاف الخل ونطفى ومباشرة مع التقليب
يضاف دمى الجلاس ويضبط الطعم بالملح والفلفل
وفى النهايه تضاف الكريمه البانى
الطريقه العمل :
تتبل شراح اللحم بالملح والفلفل الاسود جيدا من الجهتين ثم تشوح في في قليل من الزبده قطعه قطعه من الجهتين حتي يتم تشويح جميع اللحمه
يوضع صوص الشامبنيون على اللحم المحمرويضبط الطعم بالملح والفلفل
وتغرف وتزين بالكريمه البانى
ملحوظه
صوص البيكاتا يجب ان يكون سميكا نوعا ما فاتركي الخليط علي النار حتي تحصلي علي السمك المطلوب


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================



يارب تعجبكم
بس ياريت اللى تدخل تقولى رايها حتى لو مش عجبتها
وشكرا لكل من تتكرم وتدخل


__________________________________________________ __________

يسلمووووووووووو


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________