عنوان الموضوع : تُذهلُنِيْ أنَآقتى في طبخى ...تفضلوااااا
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

تُذهلُنِيْ أنَآقتى في طبخى ...تفضلوااااا












اليوم سوويت مكروونة أأسباجتى ووجمبها باينة وسلطات منوعة

اان امووت على المكروونة دة جدا احبها مرة
اولا المقادير المكروونة
1/2 ك مكرونة اسباجتى
ووتسلق عادى بماء بعد الغليان نضعها فوقها زيت ووملح حتى لا تلزق بالقاع






الصلصة

1 بصلة حمراءة او بيضاء
2 قرن فلفل حار
1/2 طماطم معسروة
2 طماطم قطع صغيرة



تضع البصلة معها الفلف ع النار لتصفر






ثم الصلصة نتركها لحين تسبيكيها






التبلية البانية بعد غسلة جيدا
نضع بصل ووفلفل حار وملح وفلفل اسوود





وونسيبها تتدبل







البيضة
تنقع البانية بيها

1 بيضة سادة بدون اضافة






خدى بالك البقسماط متبل واللبانية فلا داعى لوجود ملح وبهارات زيادة





خلطه التبيلة الباينة للقلى

بقسماك حار +بارد ووتبيلة ع الجانبية





وتقلب ثم نضعها بقسماط ثم الزيت لتصفر








سلطة طحينة


الطحينة

ملح وفلف وكمون كسبرة شطة
ماء وخل وليمون وثوم وزبادى




..سطلة خضراء

طماطم ووجزر

2 طماطمية + 2 جزرة





وجرجير 2 حزمة






هلا السفرة جهزت يحبايب تفضلو الصورة مش حلو اوى الدنيا تلج واديى كانت بتترعش وانا عم اطبخ















>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================




أحلـــــــــــــــــــــــــــــى تقيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم


__________________________________________________ __________

يسلموووووووووووو

الله يعطيك العافيه


__________________________________________________ __________

تسلم ايدك حبيبتي


__________________________________________________ __________

وعليكم السلام والرحمة والإكرام

ما شاء الله وتبارك الرحمن

جعلها الله سفرة عامرة إختي ليلي لا خطيرة بحب الجرير

والا وين أروح بالسباغتي رووووووووووووعة

أما البانية ده ما عرفته هو سمك ؟؟ ..

والسلطات حبيتها كثير

ايه الحلاوة دي يا حلوة ربنا يسلم يدينك ويسلمك بالطبخات اللي تفتح النفس بجد

ربي يسعدك يا قلبي ..


__________________________________________________ __________

ست بيت محترفه .......روووووووووعه