عنوان الموضوع : البصارة
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

البصارة



سبحان الله مافى واحدة من اخواتنا قدمت عمل البصارة ليه ماحد مهتم فيها اليكم الطريقة سريعة ولذيذة انا حبيت اقدمها لانى لقيتها نوع مختلف عن المعروض المقادير نصف كيلو فول مدشوش نصف كيلو بصل حوالى عشر فصوص ثوم من اربع لخمس ربط خضار مشكل بقدونس وكزبرة وبهارات وقليل من الزيت للتحميروقليل من صلصة الطماطم الطريقة يغسل الفول والخضار جيدا يوضع الفول مع بصلة مع اربع فصوص ثوم مع نصف كمية الخضار مع البهارات ملح فلفل كمون فى ماء غذيرعلى النار حتى ينضج ثم يبرد ويضرب فى الخلاط مع باقى الخضار وترد على النار من 3 الى 5 دقائق وتغرف فى اطباق التقديم ويحمر البصل فى الزيت وتضاف فصوص الثوم و الصلصة ويرش على وجه البصارة وتقدم بالهنا والشفا

>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


يسلموو يالغلا


__________________________________________________ __________

يعطيج العافيه


__________________________________________________ __________

شكرا على الوصفه
بس ماعرفت معنى كلمة مدشوش
ياريت لو سمحتي توضحيلي
واي نوع من الفول؟؟
سامعه بالبصاره بس عمري مااكلتها

تحياتييييييييييييييييي


__________________________________________________ __________

ياعمرىالله يوفقك بكيزة سامحينى مافتحت الموضوع الا الحين اما بالنسبة لكلمة المدشوش فمعناها نصف الفولة اى الفول الصحيح يقسم نصفين مش انتى اللى تقسميه هو كدة مقسوم ونوعه عادى بس يكون كبير شوية حتى يعطى نتيجة افضل وللاضافة راسلينى عا لخاص لتفاصيل اكثر لو حبيتى اسعدنى مرورك


__________________________________________________ __________