عنوان الموضوع : طاجن كوارع
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

طاجن كوارع



المقادير:
واحد كوارع كندوز
2 حبه بصل
ثلاث اكواب عصير طماطم
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل

الطريقة:
- تسلق الكوارع جيدا (الماء على اد الكوارع مش كتير) وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره.
- وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها.
- ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او بايركس او صنيه حسب الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه.
- وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع بعد خروجها من الفرن.

والف هنا


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


فين الردود يا حلوين
انا كدة ازعل منكم


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________