عنوان الموضوع : دجاج تكا بدقيق الحمص
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

دجاج تكا بدقيق الحمص



دجاج تكا بدقيق الحمص
دجاج تكا لكن مختلف عن النكهة العادية.. دقيق الحمص يعطي للتكا مذاقا مختلفا....
المقادير

750 جرام دجاج مكعبات
1 ملعقة طعام ثوم مفروم
1 ملعقة طعام زنجبيل طازج مفروم
1/2 ملعقة شاي كمون
1 ملعقة شاي جوزة الطيب
1/2 ملعقة شاي كركم
1/4 ملعقة شاي تشيلي بودرة
4 ملاعق طعام عصير ليمون
2 ملعقة طعام دقيق الحمص
1 ملعقة شاي ملح


الطريقة



اخلطي الثوم مع الزنجبيل والتوابل جميعها.

أضيفي الدجاج واخلطيه جيدا مع النقيع.

اتركيه في النقيع مدة 3-4 ساعات.

اشويه على الفحم وقدميه مع الخبز والسلطة
وبالهنا والعافية


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


تسلم ايدك ياعسولة
في انتظار جديدك دايما


__________________________________________________ __________

تسلمى سمورة
دقيق الحمص
جاهز فى السوبر ماركت
ولا انا اطحن الحمص فى المطحنة عندى
مشكورة حبيبتى


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة alex w bas
تسلم ايدك ياعسولة
في انتظار جديدك دايما

ربنا يخليكى ليه يا غاليه


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نورالعين2010
تسلمى سمورة
دقيق الحمص
جاهز فى السوبر ماركت
ولا انا اطحن الحمص فى المطحنة عندى
مشكورة حبيبتى

شكرا يا غاليه على ردك الغالى وانا بفضل طحنه فى المطحة عندك احسن علشان يكون طازج


__________________________________________________ __________