عنوان الموضوع : الشاورمه -من مطبخي
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

الشاورمه



تتبيلة الشاورمة : نتبل اللحمة أو الفراخ المقطعين شرايح من بليل في التلاجة بزيت زتون ولمون وخل وملح وفلفل وبهارات وزبادي.
نشوح اللحمة أو الفراخ في حلقات بصل ونسيبهم يستووا ونزود ميا كل ماتحتاج واللحمة بالذات بتاخد سوا عن الفراخ ولما يبتدو يستوو نحطلهم طماطم مقطعة مكعبات وبقدونس وفلفل رومي مقطع .
وممكن في الساندوتش مع التقديم نحط خس ومخلل خيار وكاتشب.


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================



__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________


__________________________________________________ __________