عنوان الموضوع : ارز بالكبد والقوانص .....
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر
ارز بالكبد والقوانص .....
1/2 كيلو كبد وقوانص
2 كوب ارز
3 فصوص ثوم
الطريقة: :205:
قطعي الكبد والقوانص قطع صغيرة وقطعي البصل والثوم والكرفس والفلفل الاحمر
في طاسة ضعي زيت او زبدة على حسب رغبتك
بعد ان يسخن الزيت او يسيح الزبد ضعي الكبد والقوانص
وقلبيها الى ان يصبح لونها بني تقريبا بياخد 5 دقائق
ضيفي الى الكبد والقوانص البصل وقلببيه الى ان يلين
تقريبا حوالي دقيقتين او ثلاثة
نضيف اليهم الفلفل والثوم والكرفس ونقلبهم لمدة 3 دقائق
ضيفي الارز وقلبيه
ثم ضيفي المرق الشوربة ( المويه المذوب فيها مكعبين الماجي)
وضيفي اليها الملح والفلفل الاسود والشطة الحمرا
ثم اتركيه يغلي قليلا لمدة 3 دقائق ووطي عليه
وسويه على نار هادية
وقدميه مع صدور الدجاج ... والف هنا :019:
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
مشكووورة ع الطبخه الرووووووووووووووعه
تسلم ايديك ........
تقبلي مروري
__________________________________________________ __________
تسلمى روووووووووووووووووووووعه
__________________________________________________ __________
مشكوووووووووووووره
يعطيك العاااااااااااافيه حبيبتي
__________________________________________________ __________
__________________________________________________ __________
تسلمى على الطريقة وهى مختلفة عن طريقتى كتير لكن بأجربها انشاء الله
مشكووووورة حبيبتى