عنوان الموضوع : كانيلونى السبانخ والمشروم من وصفات شيماء سيف -من مطبخي
مقدم من طرف منتديات نساء الجزائر

كانيلونى السبانخ والمشروم من وصفات شيماء سيف




بسم الله الرحمن الرحيم


مقادير الكانيلونى

1 وربع كوب دقيق
1 وربع كوب لبن
2 بيضه
ملح
فلفل اسود
معلقة زيت
لون اخضر ( الوان طعام اختيارى )

نخلط كل المكونات مع بعض ونخليها ترتاح لحد ما نجهز الحشو
نكون مجهزين بشاميل او لو كميه موجوده قبل كده لتغطيه الوجه

مقادير الحشو

سبانخ استخدمت فروزن
ماشروم
بصل شرايح
ملح
فلفل اسود
جوزة الطيب
سماق
جبنه فيتا للحشو ( اختيارى ) وجبنه شيدرو موزريلا للوجه




الطريقة
1- نحضر طاسه ونسخنها على النار وندهنها بزيت خفيف ونبدأ نعمل اقراص الكانيلونى
2- فى طاسه تانيه نحط شوية زيت وننزل بالبصل الشرايح ونقلب لحد ما يدبل وننزل بالسبانخ لحد ما تنزل مايتها وتنشف ننزل بالمشروم والتوابل ونطفى عليها
3- نبدأ نحشى اقراص الكانيلونى ونرصها ف بايركس فيه شويه بشاميل خفيف ونحط فوق الوش بشاميل وعليه جبنه موزريلا وشيدر وانا رشيت بابريكا علشان تدى لون حلو




>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================


يعٌطُيُڪ آ آلُعٌآفُيُةة عٌ آلُطُٻقٌ آلُشُهيُ


__________________________________________________ __________

تسلم ايديك اختي


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة انفاس الهجير
يعٌطُيُڪ آ آلُعٌآفُيُةة عٌ آلُطُٻقٌ آلُشُهيُ

يعافيكى حبيبتى شكرااا لمرورك


__________________________________________________ __________

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مشاشة عتيقة
تسلم ايديك اختي

تسلمى حبيبتى شرفنى مرورك


__________________________________________________ __________